Degerfors IF — Jönköpings Södra IF

0
    363

Trots en tidig 1-0 ledning kunde inte J-Södra förvalta detta utan det blev förlust med 3-1 till slut. Degerfors avgjorde matchen efter drygt 70 minuter när laget gick från 1-1 till 3-1 på bara några minuter.
    1:a halvlek: J-Södra hade de bästa chanserna på den blöta planen. Emil Backlund gör 1-0 till J-Södra på helt egen hand. Kvitteringen gör Mano Garcia Anderson mitt i straffområdet och bollen går stolpe in.
    2:a halvlek: Varsin jättechans hittills. Degerfors skapar mer och börjar ta över. Bara 407 åskådare. På hörna gör Degerfors 2-1 genom Anderson och kort därefter gör hemmalaget också 3-1.
    Thomas Ek om matchen

-Spelmässigt har det lossnat för oss, det märks, men det måste ändå till ett rakare och snabbare spel från vår sida. Dessutom gjorde de killar som hoppade in idag på grund av sjukdomsläget en mycket bra match. Emil var duktig, Valle likaså och Michel Kamhie spelade hela matchen. Här visar de verkligen att de verkligen är med i konkurrensen om platserna.
    (Citat från Jönköpings Posten)
    Degerfors – Jönköpings Södra 3-1 (1-1)
    0-1 (13) Emil Backlund 1-1 (20) Mano Garcia Anderson 2-1 (74) Mano Garcia Anderson 3-1 (76) Tobias Solberg
    Domare: Michael Lerjéus, Skövde