BK Häcken — Jönköpings Södra IF

0
    301

J-Södra spelade 0-0 borta mot Häcken på Rambergsvallen ikväll. Trots ett stort spelövertag kunde inte Häcken spräcka Alexander Nadjs nolla – Nadj har förövrigt redan kommit upp i tre nollor på sex matcher och detta var den andra raka!
    1:a halvlek:
    Nästintill totalt spelövertag för hemmalaget Häcken under den första halvleken. Däremot saknades de klara chanserna framför Nadj i Södramålet. Totalt bara två av sju avslut på mål för Häcken medan J-Södra inte haft någon boll mot mål under halvleken.
    J-Södra hade en del farliga fasta situationer i början av halvleken.
    2:a halvlek:
    J-Södra flyttade fram positionerna i början av halvleken och spelade bra innan Häcken återigen tog tag i taktpinnen. Trots det stora spelövertaget är det inga jätte chanser man skapar och Södraförsvaret gör återigen en storstilad match. Michel Kamhie byts ut i 64:e minuten och Johan Fäger kommer in. I 78:e minuten blir det Superettandebut för J-Södras Valid Elkari som byter av Andreas Nilsson. Häckens skyttekung Jonas Henriksson valde att sätta sig på bänken pga feber byttes dock in i slutet av halvleken och Henriksson blev sånär matchhjälte då han fick en jätte chans på övertid men bollen gick utanför.
    Noterbart
    ##Fjärde oavgjorda matchen på raken varav mot tre tooplag borde ge ett rejält självförtroende!
    ##Förra året var vi rejält utspelade mot Häcken. Ikväll var vi nästan nära att ta alla tre poängen!
    ##Alexander Den Store…
    ##Panik i Häcken när t.o.m febersjuke Jonas Henriksson släpptes in i slutet av matchen…
    ##Kul för ”Valle” Elkari att debutera ”på riktigt”.
    ##Oerhört spännande match på lördag. Nu ska vi banne mig ta den första segern också!