Västerås SK — Jönköpings Södra IF

0
    365

J-Södra hade en 2-1 ledning efter första halvlek i bortamötet mot nästjumbon Västerås. När domaren Jim Petersson hade blåst av matchen hade VSK vänt på steken och vunnit med 4-2. Robert Walker och Branimir Hrgota gjorde Södra mål.
    Västerås vinner den här matchen hur rättvist som helst. Trots en orättvis 2-1 ledning för Södra i halvtid kunde laget inte förvalta det. Efter bara 10 minuter av andra halvlek hade Västerås kvitterat och gått ifrån. Matchens definitiva avgörande kom i den 71:a minuten då Patrik S:t Cyr punkterade matchen.
    J-Södra hade inte ett enda avslut på mål i andra halvlek och skapade egentligen inga farligheter alls. I första halvlek ledde vi matchen tack vare Branimir Hrgota. Ett vackert mål och en assist till Robert Walkers ledningsmål.
    Västerås-Jönköpings Södra 4-2 (1-2)
    0-1 (17) Robert Walker 1-1 (28) Marcus Danielsson 1-2 (31) Branimir Hrgota 2-2 (51) Jonas Hellgren 3-2 (56) Simon Lundevall 4-2 (71) Patrik S:t Cyr
    Publik: 1.413 på Swedbank Park i Västerås
    Domare: Jim Petersson, Motala

Niklas Helgesson – Charles Simba, André Calisir, Christer Persson, Jonas Svahn – Tomas Backman (ut 61), Fredric Fendrich (ut 77), Robert Walker – Branimir Hrgota, Tommy Thelin (ut 77), Calle Björk.
    Inhoppare: Robert Gojani (61) Mathias Etéus (77) Jesper Svensson (77)
    Skott: 17-7 (8-5)
    Skott på mål: 9-4 (5-4)
    Hörnor: 4-5 (1-5)
    Frisparkar: 16-9 (10-4)
    Offside: 1-1 (0-0)