Södra föll i toppmötet

Ett decimerat Södra föll med 2-1 borta mot Utsikten och efterspelet handlade mest om domarens insats, framförallt vid 2-1 målet. Malkolm Moënza stämplas och faller och Lagerlund kan enkelt nicka in segermålet. Vilda protester brukar sällan löna sig och det gjorde det inte idag heller.

Tredje torsken i serien och ingen stormatch från Eleganterna. En tidig utvisning på Arvid Eriksson (inget att säga om) förstörde den här matchen som inte kom upp till någon högre nivå. Med en man mindre gjorde Södra det bra och trots ett straffmål fram till 0-1 så kunde hemmalaget vända med två snabba mål.

Utsikten hade bara fyra avslut på mål (ett i ribban) trots en man mer i över en timme.

# # # # #

Robin Books åttonde fullträff och han passade också på att dra på sig sitt tredje gula kort vilket betyder att han missar nästa match.

# # # # #

Oavgjort hade vi varit nöjda med idag men nu förlorar vi och då är nog toppstriden borta. Utsikten får med sig det mesta och vinner man en sådan här match så kan väl inget stoppa dom. Tyvärr.

# # # # #

Alex Nilsson kom fullständigt fel på 2-1 målet. Det ska sägas också. Helt ute och cyklade där.

# # # # #

Junes Barny gapar fortfarande på domaren Adi Aganovic…

# # # # #

Ska Arvid ändå ”ta” ett rött där så borda han tagit med sig Hedlund ut också. Naturligtvis var det samma man som sköt in 1-1 för Utsikten.

Hedlund skulle i rättvisan namn även blivit utvisad senare då han hade en armbåge i ansiktet på Samuel Adrian men då tittade samtliga domare åt något annat håll.

# # # # #

Ingen gillar Utsikten, så är det bara. Men de stormar mot allsvenskan. Det är verkligen helt sjukt. Dock måste man gilla en coach som Bosko. Hatten av för honom och det han gjort med Kiken.

# # # # #

Svagt passningspel på konstgräset och slarvigt. Nä, vi kom inte upp till någon bra nivå idag.

# # # # #

Med VAR hade vi vunnit den här matchen. Fakta.

# # # # #

Matchfakta från matchen hittar ni här

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen