”Pash” förlorad?

Bara tre dagar innan omstarten av serien bombar Fotbollstransfer ut nyheten att Degerfors IF är nära att värva J-Södras succéspelare Pashang Abdulla. Sportchef Barny valde först att inte kommentera ”nyheten” alls men när Jönköpings Posten senare får tag i honom så låter det i princip som att Pashang Abudlla har spelat sin sista match för Eleganterna.

– Vi vill ha kvar honom men han har flaggat för mig att han gärna vill till allsvenskan, säger Barny till JP.

Då var det väl i princip klart.

Grattis Allsvenskan. Och grattis till Pashang som då äntligen får spela allsvensk fotboll.

Som supporter är man naturligtvis närmast sitt lag. Alla fattar att Södra inte kan säga nej om en klubb högre upp i hierakin lägger ett bud. Jag antar att Junes Barny har gjort allt i sin makt att försöka få ”Pash” att välja en superhet toppstrid istället för allsvensk betongbotten. Kanske försöka trixa ihop ett lukrativt avtal till honom om vi mot förmodan skulle ta klivet upp.

Svårt att trolla med noll kronor på kontot. Men va fan. Finns det ett Södranätverk så är det väl nu de ska kliva fram på bred front.

# # # # #

Degerfors pengar går rakt ner till vårt sk spelarinvest. Kul för det gänget att få tillbaka lite flis. De har ju hjälpt oss.

# # # # #

Och man kan ju inte tycka illa om nu Pashang väljer att spela 15 matcher i allsvenskan. Kanske får han till ett år till om de skulle lyckas hålla sig kvar. Ska man säga grattis eller vad?

# # # # #

I bygden finns Linus Lyck som är tvåa i skytteligan i sin division 2 serie. Steget är ju enormt men ska vi plocka de mest intressanta talangerna runt omkring så får vi ju börja nånstans. Lyck, med förflutet i Södra, kan konsten att göra mål iallafall.

Tidigare har det också surrats om Skövdes Yoann Fellrath. På tal om (o)bygden.

# # # # #

Silverholt på topp mot Landskrona nu då. Bland de snabbaste spelarna i serien.
Det kommer att bli ett annat anfallsspel nu…

Forza Södra.

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen