Silly22: Trio lämnar

Under Silly22 presenterar vi rykten, surr och självklart bekräftade nyheter. Tipsa redaktionen genom ett trevligt mejl via vår mejladress som du hittar längst ner på vår startsida.


4/12: [RYKTE] Ingen vågad gissning att talangerna Erik Johansson och Arvid Eriksson flyttas upp i a-truppen kommande säsong. Båda har varit med och tränat med a-truppen under det gångna året och Erik Johansson fick även spela en match från start under hösten.

4/12: [RYKTE] Det surras en del att Vasalunds gänglige anfallare Nikola Vasic är under radan. Under året utlånad från italienska Reggina. Gjorde hela 18 mål för Akropolis i Superettan 2020 och i år stannade vid 8 fullträffar för Vasalund i samma serie.

3/12: [BEKRÄFTAT] J-Södra bekräftar att en trio lämnar. Gabriel Andrén, Perparim Beqaj och Enoch Kwakwa lämnar klubben. ”Perparim kom till klubben från Ljungskile inför säsongen 2021, men hade även en period i den gröna tröjan 2020. Enock anlände från Falkenbergs FF inför säsongen 2019 och har spenderat tre säsonger hos oss. Gabriel Andrén har gått den långa vägen, genom klubbens akademi upp i herrlaget” skriver klubben på sin hemsida.

17/11: [BEKRÄFTAT] En av klubbens stora ikoner får inte förlängt kontrakt. Jesper Svensson, med över 300 tävlingsmatcher, gör sin sista säsong i klubben.

Ordförande Mats Tidstrand säger såhär på klubbens hemsida:
”Jesper har under sina år i Jönköpings Södra på många sätt symboliserat det som klubben vill stå för. Han är en glädjespridare som i alla lägen gett allt för laget och klubbmärket.  När du nu som en av klubbens allra största avslutar din karriär i Jönköpings Södra så vill vi tacka dig för alla dina insatser och önska dig stort lycka till med dina framtida utmaningar.”

BEKRÄFTADE ÖVERGÅNGAR/FÖRLUSTER

Nyförvärv:

Förluster:

Enoch Kwakwa
Perparim Beqaj
Gabriel Andrén
Jesper Svensson

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen