Dansk talang klar för J-Södra

Under kvällen presenterade J-Södra sitt tredje nyförvärv för året. Den 18-årige danska talangen Mohammad Fazal har kritat på för tre år.

Med meriter från det danska U18 landslaget under 2020 har Fazal varit under radarn för flera klubbar men det blev J-Södra som vann den kampen. Mohammad Fazal beskriver sig själv som ”en vänsterfotad spelare, som har bra bollteknik och är snabb”. Mohammad finns på plats nu och gör sin första träning med sitt nya lag under måndagen.

– En spelare som var okänd för mig, men genom ett arbete av scoutinggruppen gick det fort att bli intresserad. Han är en aggressiv och offensiv spelare, som kan spela på hela vänsterkanten. Han har spetskompetenser som vi saknar på den kanten i dag, vilket blir intressant ur ett konkurrensperspektiv. Han kommer att ge Södra mycket energi med sin spelstil, säger Patric Jildefalk till klubbens officiella hemsida.

Välkommen till Eleganterna, Mohammad!

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen