Kanerva blåste oss på segern

J-Södra såg ut att gå mot ännu en ny hemmaseger men i den 90:e minuten blåste domaren Antti Kanerva straff och den förvaltade Karwan Safari på sämsta tänkbara sätt för vår del och slutresultatet skrevs till 1-1. Två förlorade poäng i jakten på topplagen.

Blott andra oavgjorda matchen för säsongen men det här kändes som en förlust. J-Södra får inte igång spelet och man får också skylla sig själva att man tappar poäng idag även om domare Kanerva hjälpte till. Jesper Svensson gav oss ledningen på ett smart frisparksmål men efter ledningsmålet slutade vi spela fotboll. VSK fick tämligen enkelt börja sin jakt på kvittering och till slut fick man hål på Frank Pettersson.

Kvitteringen blev omdiskuterad men tyvärr hjälper inte det. Vi släpper till ett friläge men även om Mikael Marqués räddar Safaris avslut på mållinjen så väljer domare Kanerva att blåsa straff och dessutom varna målvakten Pettersson. Från straffpunkten är Safari skoningslös och 1-1 är ett faktum.

Som sagt. Vi har mycket boll och är spelmässigt bättre än VSK men just nu är vi väldigt omständiga och vi skapar få målchanser. Vi borde gått för ett 2-0 mål och punktera matchen istället för att vika ner oss.

En tuff vecka är över och bara en inspelad poäng gör att vi tappar mark i jakten på topplagen.

NOTERBART

# # Bara tre avslut på mål i en hemmamatch och mot VSK är för dåligt.

MATCHFAKTA

Jönköpings Södra – Västerås 1-1 (0-0)

1-0 (69) Jesper Svensson 1-1 (90) Karwan Safari, straff

Varningar: JÖN: Moustafa Zeidan (41) Jetmir Haliti (84) Frank Pettersson (90)  VSK: Filip Almström Täthi (31) Filip Tronét (77)

Domare: Antti Kanerva

Laget:

Frank Pettersson – Pavle Vagic, Jesper Svensson, Jetmir Haliti – Pa Konate (87), Amir Al-Ammari, Fredric Fendrich, Moustafa Zeidan (79), Elias Gustafson – Dzenis Kozica, Eric Omondi (64)

Inhoppare: Edin Hamidovic (64) Enoch Kwakwa (79) Mikael Marqués (87)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen