Alla klassiska lag ska ha ett matchprogram

Läs rubriken en gång till. Visst är det så! Alla klassiska lag SKA ha ett vettigt matchprogram. Sagt och gjort. Lagom till enkronasmatchen mot Mjällby släppte vi ett matchprogram där vi fick ihop 32 sidor inför toppmatchen. Lite historik, någon intervju, fakta och statistik, ja ni vet, sånt som vi vill bjuda på.

Det var tänkt som en engångsgrej men det var så förbaskat kul så vi gjorde ett till GAIS matchen också och självklart avslutar vi säsongen med ett till matchen mot BP.

Inför nästa säsong så ska vi satsa på det här. Ett kul projekt. Vi ska ha en riktig redaktion. Vi ska ha in de bästa bilderna. Bästa reportagen. Vi ska göra ett matchprogram där kärleken till klubben märks. Jönköpings Södra IF måste ha ett vettigt matchprogram.

Redan nu kan man anmäla sitt intresse för att medverka i vårt projekt. Vi kommer att ha ett infomöte i början av nästa år där vi strukturerar upp det hela. Oavsett serie så är det 15 matcher vilket innebär 15 nummer som ska göras. Skicka oss ett mejl eller använd våra sociala medier för att hoppa på tåget.

Vi har även gjort en samlingssida där alla våra nummer kommer att finnas till försäljning efter matcherna. Ni hittar den här

Vill du stötta oss och vårt arbete med matchprogrammet så är vi väldigt tacksamma för alla små och stora bidrag. Swisha oss på 123 631 68 71 (Södras Vänner)

Scanna QR koden och hjälp oss!
Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen