Thelin cuphjälte mot Torn

J-Södra var illa ute i kvällens cupmatch borta mot Torns IF men kunde vända 0-1 underläge till seger med 2-1. Det krävdes dock en förlängning innan Tommy Thelin kunde avgöra tillställningen.

Torns IF stod upp alldeles förträffligt i den här matchen och fick tidigt i andra halvlek hål på oss. Patrik Östlund satte 1-0 innan publiken hunnit tillbaka från pausfikat. Kvitteringen kom i mitten av halvleken genom Tommy Thelin.

1-1 efter full tid och matchen gick till 2×15 minuters förlängning. I den andra förlängningskvarten avgör Tommy Thelin matchen med sitt andra mål för kvällen.

EN väldigt skön seger givetvis och därmed är vi klara för gruppspelet nästa år.

Två debutanter fick vi se under kvällen. Liban Abdulahi fick hoppa in i 79:e minuten och fick därmed göra sin första tävlingsmatch för J-Södra. I förlängningen fick Anthony Bakic kliva in och avsluta matchen och fick därmed göra sina första minuter i a-lagssammanhang för J-Södra. Dessutom fick Anton Cajtoft göra sin första tävlingsmatch för säsongen. Det värmde lite extra.