Medioker omstart

J-Södra fick med sig en poäng från kvällens bortamöte mot Västerås. Matchen slutade 2-2 efter en händelserik avslutning av matchen. Amir Al-Ammari och Jakob Orlov målade för grönt.

Den gamla klyschan om att vi är segstartade efter ett uppehåll stämmer nog ganska bra. Omstarten på platsmattan i Västerås visade att vi inte alls var beredda för en viktig seriematch. Överlag var det tamt och oinspirerat och inte alls det där stabila som vi hade innan uppehållet. Bara det att vi släpper in två mål (igen) på bortaplan.

Det så stabila defensiva arbetet såg vi inte alls. Västerås fick hur mycket tid som helst och med lite mer skärpa hade de gjort några fler mål än oss ikväll. Så ärliga måste vi vara. Ändå är vi några få minuter ifrån att sno med oss alla poängen hem. När vår krigare, Jakob Orlov, på egen hand gör 2-1 minuten innan stopptid så borde vi säkrat upp. Istället för Västerås chansen och man ta den. Ett väldigt passivt Södra där vi är fler spelare än dem i straffområdet men ändå vinner de alla dueller i den situationen. Snöpligt och onödigt.

Vi visar ändå lite karaktär när vi går för ett tredje mål kort därefter och är jävligt nära men domarens signal räddar hemmalaget. Hade vi lirat en minut till så hade vi gjort ett mål.

# # # #

En konstig match. Påminde om en träningsmatch eller en sommarmatch. Vi såg tama ut. Spelade inte för varandra utan mest för oss själva. Det har vi sett lite för många gånger i år. Vi är väl för fan ett lag. I med och motgång. Ni vet.

Ändå är vi nära.

# # # #

Vad hände med tröjnumren? Crona i nummer 14 och Haliti kom in med nummer 20 på ryggen. Inte undra på att kommentatorn hade problem. Han såg i och för sig inte Södras sista byte och när han väl gjorde det fick han det till att Erik Moberg var nära att göra mål.

Det hade varit något!

# # # #

En pinne är en pinne. Vi är med i racet.

# # # #

Snygga mål fick vi se. Amirs frispark till 0-1 var en fröjd att se. Filip Trônets kvittering var inte så dum heller även om man hatade den. Just Trônet var ett hot matchen igenom men det borde vi anat.

# # # #

Edin började på bänken idag. Jag vet inte varför men han behövs på planen. Orsakade oreda så fort han kom in och kunde med lite flyt gjort mål, eller borde kanske gjort mål.

# # # #

Oroande att Sebastian Crona har ont. Spelade i 80 minuter och gör det väldigt bra men oroande att det likaväl kan vara slut i nästa match. Vi behöver våra försvarsspelare hela och skönt att se Jocke Karlsson på planen igen trots att han bommade sin gubbe vid 2-2.

Matchfakta hittar ni här

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen