Edin Hamidovic klar för J-Södra

En riktig sista-minuten-värvning med klass! J-Södra lyckas värva ”hem” anfallaren Edin Hamidovic från konkurrenten GAIS. Edin som har gjort två SE-matcher för J-Södra säsongen 2013 då han även gjorde mål mot just GAIS i sista omgången.

– Vi tittar alltid först och främst lokalt, så när Edin, som ju hör hemma här, blev tillgänglig så fanns inget att fundera över. Vi får in en spelare med offensiva egenskaper som verkligen vill spela i och för Jönköpings Södra, säger Andreas Brännström till J-Södras hemsida.

Hamidovic var en av de tongivande spelarna i GAIS förra året och stod för 11 fullträffar. Edin har också representerat Husqvarna FF, Skövde AIK och Motala AIF i karriären.

J-Södra tar över kontraktet från GAIS och det gäller till och med säsongen 2020.

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen