Wiström borta resten av säsongen

Det blev en tung start på veckan för alla Södrafans. Nyförvärvet Philip Wiströms skada som han ådrog sig i lördagens cupmatch var så illa som man befarade. På den officiella hemsidan berättar lagläkaren Lars-Göran Hassel såhär:

”Philip har drabbats av en främre korsbandsskada, som kommer att kräva minst tio månaders rehabilitering. Med anledning av detta får vi tyvärr konstatera att säsongen är över för Philips del. Nu inleds rehabilitering omgående, som vi kommer att följa upp noga”.

Tränaren Andreas Brännström kommenterar:

”Vi är naturligtvis, även om vi befarade det värsta, bedrövade av beskedet. Att Philip snabbt hittat rätt fotbollsmässigt är nog tydligt för de flesta, men han har också tillfört viktiga egenskaper som människa i den dagliga verksamheten. Han har varit oerhört professionell och har hjälpt gruppen att ta stora steg. Nu kan vi bara stötta honom efter bästa förmåga, och vi ser fram emot den dagen när han kan vara med oss fullt ut igen”.

Oturen grinar oss illa, igen.De senaste åren har vi drabbats av långa, tunga skador på våra spelare och den här känns extra tuff med tanke på hur bra Philip har klivit in i vår trebackslinje.

Våra varmaste tankar till Philip – Du kommer tillbaka!

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen