Lindahl bryter kontraktet – klar för Degerfors

Igår ”avslöjade” JP att Axel Lindahl kunde vara på väg bort från J-Södra och idag kom bekräftelsen. Parterna går skilda vägar efter bara en säsong och kort därefter blev det klart att Lindahl kommer att representera Degerfors IF kommande säsong.

– Axel är en stark offensiv spelare med bra klipp i stegen, snabb och har väldigt bra fart och därför har vi värvat honom som högerback. Axel kommer från början ifrån Oskarshamns AIK och är en spelare som tidigare har varit hos oss och provspelat, så vi har haft ögonen på honom under en längre tid, han kommer att bli väldigt intressant för oss, säger sportchefen Patrik Werner till klubbens hemsida.

Axel Lindahl har kritat på ett nytt treårsavtal med Degerfors.

– Det känns jättebra, det har varit snabba puckar men jag är positiv och det ska bli skitroligt. Degerfors IF är en mysig liten förening med en fin historia, jag var ju här och tränade för ett par år sedan, så lite bekant med klubben är jag, säger 23-åringen.

I Södratröjan blev det bara sju inhopp i årets serie.

Vi önskar Axel lycka till med den framtida karriären.

Följ lagbygget 2019 här

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen