Första bortakrysset

Det blev en mållös historia när J-Södra åkte ner till Växjö och match mot Östers IF. En match som verkligen inte nådde upp till några höga höjder. Visst fanns det chanser men Öster var närmast att vinna det här.
En poäng borta mot Öster är väl helt okej och vi förstår väl att poängen är viktigare än att chansa i slutet. Andreas Brännström hade stort förtroende för sina elva startspelare och det vara bara Tom Siwe som fick kliva in från bänken. En pigg Axel Lindahl eller en landslagsboostad Benjamin Tannus hade jag gärna sett.
# # Bäst i Växjö var alla tillresta Södrafans. De hördes mest hela matchen. Den här pängen är för dem.
Dragan Kapcevic oroade oss mer än en gång. Det är faktiskt märkligt att karln inte lyckades få in bollen på alla hans chanser. Öster har gått om gamla skyttekungar och även inhopparen David Johannesson var farlig.
Öster hade en tung period i början av andra halvlek då Södra såg stillastående ut och hamnade i trångmål. Chans efter chans men med lite flyt och oskärpa lyckades vi freda målet. Efterhand i halvleken kunde vi sticka upp och hade några hyfsade lägen att spräcka målnollan men jag vet inte om vi skulle vara värda det ikväll. Det var en 0-0 match helt enkelt.
# # Första bortakrysset för säsongen. Fyra poäng ner till ett jagande Värnamo under strecket. Tur ändå att det är fler lag än vi som befinner oss i närheten. Dock så börjar både Norrby och Frej att vinna matcher. Det är väl som det brukar – alla lag vinner på hösten.
Sebastian Crona som mittback funkade även idag. Vi får se hur backlinjen ser ut mot Falkenberg.
# # Daryl Smylie borde bli bänkad. Ge Tannus chansen nu.

MATCHFAKTA:
Öster – Jönköpings Södra 0-0 (0-0)
Publik: 2.534 på Myresjöhus Arena
Domare: Johan Krantz
LAGET:
Frank Pettersson – Alexander Jallow, Sebastian Crona, Max Watson – Jesper Svensson, Amir Al-Ammari, Fredric Fendrich, Daryl Smylie, Pavle Vagic – Tommy Thelin (76), Jakob Orlov
Inhoppare: Tom Siwe (76)
Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen