Andreasson på väg till konkurrent – Tegebäck till Assyriska

Igår blev det officiellt klart att mittfältaren Anton Andreasson lämnar Jönköpings Södra. 25-åringen gjorde bara en tävlingsmatch i den gröna tröjan och det var förra årets cupdrabbning borta mot Utsikten. En knäskada satte stopp för spel och det är först nu Anton har kommit tillbaka till matchspel.
Under sommarens uppehåll fanns han med och träningsspelade mot Öster (seger 2-0) och det är just Öster som förväntas bli ny klubbadress för Andreasson. Igår spelade han i Östers U21 lag och enligt Smålandsposten blir Anton klar för Öster idag.
Mer spelarnytt. Markus Tegebäck kommer att lånas ut till division 2 laget Assyriska IK. ”I samråd med Markus har föreningen försökt hitta lämplig tränings- och matchmiljö som är bäst för den individuella utvecklingen och ser fram emot samarbetet med Assyriska IK” skiver J-Södra på sin officiella hemsida.

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen