Est.2007

Sviten sprack på Olympia

Fem raka matcher utan förlust. Den sviten sprack på Olympia ikväll. HIF vann med matchens enda mål, inprickat av Max Svensson i början av andra halvlek. Oavgjort hade inte varit fel den här kvällen för vi var minst lika bra som hemmalaget. Vi bjuder dock på alldeles för många felpass. Där måste vi höja oss.
Torsk 0-1 borta mot HIF i säsongens första riktiga ”toppmatch”. Två lag som ska vara på övre halvan men det var också två lag som hade respekt för varandra. Att PeO Ljungs lag vinner en match känns aldrig bra, så heller inte ikväll. Och målet är egentligen ingen chans till en början. Vi har bollen under kontroll men ett av alla tusen felpass ställer till det sedan är det ett klassavslut av Svensson. Men ändå. Liljenbäck får inte slå bort den där bollen.
Passningsspelet sitter inte där. Bollandet i backlinjen gör ingen glad. Jag förstår tanken och det är ju så J-Södra vill spela. Har vi kompetensen för att bolla igång spelet gång efter annan? Snart är väl Smylie mittback bara för att vi ska bolla igång spelet.
Det blir lätt gnälligt efter en förlust och imorgon kanske matchen inte var så dum men vi skulle inte förlorar den här matchen. Vi skapade lägen och chanser för att ta den här kampen till kryss. Många ”nästan-lägen” men Pär Hansson fick en alldeles för bekväm resa till sin tredje raka nolla.
# # Jag tror de flesta tyckte att vi gjorde en helt okej bortamatch. Kanske den bästa i år?
Christer försökte inte trolla något ikväll utan gav sin startelva chansen. Amir fick 18 minuter och Axel fick tilläggstiden. Jag kan tycka att vi borde kanske slängt in Gero sista fem åtminstone. Bara för att ge honom chansen. Vore det så fel?
# # Jakob Orlov längtar efter mål. Vi längtar efter att se honom göra mål. Undra om det kommer att hända?
Matchfakta hittar ni här
 

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen