J-Södra tippas femma

Idag var det Superettans tur att hålla upptaktsträff och detta år var träffen förlagd till Göteborg. Från J-södras håll medverkade tränaren Jörgen Wålemark, lagkaptenen Tommy Thelin samt klubbchefen Fredrik Ståhl.
När rösterna från media presenterades visade sig att Helsingborg fick flest röster och därefter skuggade GAIS och Halmstads BK. J-Södra tippades femma. Även tränarna hade denna trio högst och tittar man på Svenska Spels odds gällande serieseger så toppar Helsingborg även den listan. Att HIF vinner Superettan står i 3 gånger pengarna.
J-Södra kan smyga med strax därunder elefanterna vilket jag tror passar oss perfekt. Jörgen är också inne på att ”en bra start” och allt kan hända. Tuffast tänkbara premiärmotståndare i GAIS kan också vara till en fördel. GAIS är i ropet och fansen kräver en seger mot oss.
– Vi har en målsättning som vi döpt till Återtåget. Vi har inte som krav att gå upp direkt, men gör vi inte det i år vill vi gärna göra det nästa år, berättade klubbchefen Fredrik Ståhl.
 

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen