Supersallad på Kamratgården

Efter avslutad säsong stod det klart att mittbacksgiganten André Calisir skulle lämna J-Södra. Efter sju säsonger i den gröna tröjan blir det nu blåvitt för hela slanten. Sportchefen Mats Gren snickrade ihop ett 3,5 års kontrakt för Calisir som alltså från och med nu tillhör IFK Göteborg.
Att vi skulle tappa André oavsett serietillhörighet kändes givet. Sju år och då ska man veta att det inte saknats anbud från både svenska- och utländska håll under den här perioden. Lite förvånande kanske det är att det blev just IFK Göteborg, eller STORKLUBBEN som tidningarna skriver. Även om det finns lite blåvitt i min ungdom så var det ett bra tag sedan det var en storklubb men det känns ju flott att skriva. Att Mats Gren är sportchef spelade säkert roll också. Mats vet precis vad han får och han hade inte fått något bättre för pengarna som han nu använde. André är nästan alltid på planen, sällan skadad, känner inte efter och ett stort föredöme även utanför planen.

Sju långa år till ända då. Det känns faktiskt i Södrahjärtat. Jag hade föredragit ett utländsk klubb givetvis. Långt, långt härifrån. Sedan en återkomst när allsvenskan stundar igen här hemma. Nu lär det inte bli så. Det är lite smått bittert. Och han var inte värd den avslutningen han fick. Utvisningen nere i Trelleborg känns fortfarande. Nåväl.
Och traditionen med pytt i panna på Kamratgården blir väl nu mer enligt hälsotrenden: en #supersallad. Om André får bestämma.
SÖDRAFAKTA: CALISIR
Debut: 19 juni borta mot Assyriska (förlust 0-1). Hoppade in i den 73:e minuten.
SE-matcher för J-Södra: 127 st
AS-matcher för J-Södra: 58 st
Totalt 196 tävlingsmatcher för Jönköpings Södra.
Läs om när Calisir blev Årets Spelare i J-Södra

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen