Frank återvänder till J-Södra

Frank Pettersson återvänder till J-Södra efter fem år i Dalkurd. Målvakten har skrivit på ett treårskontrakt och är revanschsugen efter sin förra sejour i den gröna tröjan. – Jag är revanschsugen och vill visa att jag är en duktig målvakt, sa han på presskonferensen tidigare ikväll.
Frank Pettersson värvades inför säsongen 2012 och gjorde totalt 6 matcher för J-Södra i Superettan. 2013 lånades han ut till Dalkurd där han blivit kvar fram tills i år. I år stod han samtliga matcher för Dalkurd i årets Superettan. Han höll nollan flest gånger, hela 12 stycken, och var en bidragande orsak till att klubben tog sig till allsvenskan.
– Han kommer spetsa till målvaktspositionen, vi är väldigt glada att få tillbaka Frank, sa en nöjd Christer Persson till den samlade presskåren.
I och med att Frank är klar har vi två målvakter klara för nästa säsong. Den tredje kan mycket väl bli Francisco Mancilla som åtminstone är med när laget återsamlas nästa vecka. – Vi kommer att sätta oss ner med honom och sedan får vi se, berättade Persson vidare.
FAKTA: FRANK PETTERSSON
Ålder: 33 år
Moderklubb: Arboga Södra IF
Matcher i SE: 66 st (varav 6 för J-Södra 2012)
Aktuell: Skrivit på för tre år i J-Södra.

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen