Kämpainsatsen gav en pinne mot Göteborg

J-Södra fick med sig en poäng hem från dagens bortakamp mot IFK Göteborg. Dzenis Kozica gav Södra ledningen redan efter dryga kvarten men Patrik Karlsson Lagemyr kvitterade i början av andra halvlek. Slutet blev kämpigt då Anton Cajtoft fick kasta in handuken och sedan också Francisco Mancilla pga skador. Tommy Thelin fick ta på sig handskarna de sista minuterna men ”Blåvitt” kunde inte utnyttja läget.
Mer ikväll…
NOTERBART
# Både Stefan Karlsson och Stian Aasmundsen missar Siriusmatchen efter gula kort idag.
# Vem vaktar målet mot Sirius? Det såg inte bra ut för varken Anton eller Fran när de tvingades gå ut och jag har svårt att se att någon av dem spelar på onsdag. Då återstå bara Evgenij Kobozev. Tänkt som nummer två och den som fick förtroendet först när ”Cajan” var skadad men har inte kommit upp till den nivån man har velat. Bakom dessa målvakter finns Sebastian Hafström som senast stod i J-Södra 2.
# Klart godkänd debut för Alexander Jallow. Det dröjde till omgång 23 men sedan kom den. Och ”hockeyassisten” till Dzenis mål borde blivit en riktig assist. Med Karlsson avstängd så hoppas vi på en fortsättning på onsdag.
MATCHFAKTA:
IFK Göteborg – Jönköpings Södra 1-1 (0-1)
0-1 (16) Dzenis Kozica 1-1 (53) Patrik Karlsson Lagemyr
Publik: 9.142 på Gamla Ullevi
Domare: Kristoffer Karlsson, Höganäs
LAGET:
Anton Cajtoft (73) – Alexander Jallow, André Calisir, Alex Portillo, Tom Siwe – Robert Gojani, Stian Aasmundsen – Jesper Svensson (61), Christos Gravius (69), Tommy Thelin – Dzenis Kozica
Inhoppare: Fredrik Olsson (61) Stefan Karlsson (69) Francisco Mancilla (73)
Övriga: Jonathan Tamimi, Max Watson, Eric Ayuk, Arni Vilhjalmsson
STATISTIK:
Skott: 15-3
Skott på mål: 7-3
Hörnor: 6-2
Frisparkar: 13-5
Offside: 2-2
Gula kort: 0-3 (Aasmundsen, Gojani, S Karlsson)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen