Thelin sänkte Djurgården

Djurgården börjar matchen starkt och har mycket bollinnehav men Södra ligger rätt i positionerna och försvarar sig på ett bra sätt. Den första målchansen kommer efter knappt 20 min och och är Södras som gör ett mycket snyggt 1-0 mål efter underbart passningspel mellan Thelin, Fendrich, Cibicki och till slut Thelin som rundar Höie i målet och rullar in bollen i tomt mål. Därefter jämnar spelet ut sig och fram till halvtid så har Djurgåden två farliga avslut båda av Olunga, en räddar Mehic och den andra går precis utanför.
I den andra halvleken efter första kvarten så spelar Smylie fram Cibicki som avslutar men Höie räddar. Södra ställer om väldigt snabbt vid flera tillfällen och man skaffar sig målchanser, den allra bästa målchansen får Södra i slutminuterna då Gojani avslutar precis utanför. Djurgården har mycket boll och Södra spelar ett bra försvarsspel över hela planen som gör att att Djurgården får det svårt att komma till målchanser. Djurgårdens farligaste avslut på mål kommer från El Kabir och Olunga. Södra vinner matchen och tar en underbar 3 poängare!!
MATCHFAKTA:
Jönköpings Södra – Djurgården 1-0 (1-0)
1-0 (18) Tommy Thelin
Varningar: JÖN: Daryl Smylie (63) Dzenis Kozica (73) Pawel Cibicki (90)  DIF: Alexander Faltsetas (45)
Publik: 5.811 på Stadsparksvallen
Domare: Glenn Nyberg, Borlänge
LAGET:
Damir Mehic – Tom Siwe, André Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev (33) – Robert Gojani, Fredric Fendrich – Jesper Svensson (64), Daryl Smylie, Tommy Thelin (86) – Pawel Cibicki.
Inhoppare: Jonathan Tamimi (33) Dzenis Kozica (64) Stian Aasmundsen (86)
STATISTIK:
Bollinnehav: 43-57 (43-57)
Skott: 7-12 (3-4)
Skott på mål: 5-7 (2-2)
Hörnor: 3-7 (1-3)
Frisparkar: 13-15 (5-9)
Offside: 5-2 (2-2)
Gula kort: 3-1 (0-1)
Röda kort: 0-0 (0-0)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen