Est.2007

Eleganterna körde över Varberg

J-Södra tog säsongens femtonde trepoängare när man besegrade Varberg på Stadsparksvallen inför drygt 3000 åskådare. Inledningen av matchen var bland det bästa vi sett i år och Daryl Smylie och Fredrik Olsson såg till att det stod 2-0 efter bara dryga kvarten. Ronny Sabo fastställde slutresultatet till 3-0 i slutet av andra halvlek. I tabellen ståtar vi nu på 49 poäng, fyra poäng ner till tvåan Östersund och tio poäng ner till trean Sirius.
J-Södra inledde matchen i ett virvlande tempo och Varberg fick knappt låna bollen. Efter sex minuter sitter första bollen bakom Joakim Wulff i Varbergsmålet. Fredrik Olsson hittar Daryl centralt och i straffområdet gör Daryl inget misstag utan sätter bollen otagbart i mål. Chanser avlöper varandra och efter 13 minuter är det dags igen då det är Fredrik Olssons tur att göra mål efter ett delikat förarbete av Fredric Fendrich. Det fanns även bud för fler hemmamål men 2-0 ledningen stod sig halvleken ut. Varberg hade en bra chans till reducering men Fendrich gör ett strålande jobb och slänger sig och räddar bollen.
I andra halvlek inledde Södra starkt och hade bud på att utöka ledningen. Spelet kändes kontrollerat även när Varberg började satsa allt framåt för att nå en reduceringen men det uteblev. Istället blev det 3-0 och sist på bollen var Ronny Sabo som stänkte in bollen i mål.
3-0 slutade matchen efter en övertygande insats av den gröna lagmaskinen.
MATCHFAKTA:
Jönköpings Södra – Varbergs BoIS 3-0 (2-0)
1-0 (6) Daryl Smylie 2-0 (13) Fredrik Olsson 3-0 (82) Ronny Sabo
Publik: 3.047 på Stadsparksvallen
Domare: Patrik Eriksson, Gävle
LAGET:
Anton Cajtoft – Jonathan Tamimi, André Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev – Robert Gojani, Fredric Fendrich – Jesper Svensson (73), Daryl Smylie, Liridon Silka (69) – Fredrik Olsson (85).
Inhoppare: Tommy Thelin (69) Ronny Sabo (73) Tim Söderström (85)
Övriga: Damir Mehic, Max Watson, Sebastian Holmqvist, Tom Siwe
STATISTIK:
Skott: 12-4 (7-0)
Skott på mål: 7-2 (4-0)
Hörnor: 1-3 (1-1)
Frisparkar: 13-13 (6-6)
Offside: 3-0 (1-0)
Gula kort: 0-0 (0-0)
Röda kort: 0-0 (0-0)

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen