Vad fan är det här?

0
438

Kryss hemma mot jumbon Onsala och vi är isolerade i botten. Den som inte tror att vi får kriga med allt vi har för att lyckas rädda kontraktet i år, räck upp en hand. Med den här attityden, viljan, kunnandet, energin som hela gruppen visar upp, ja då lutar det faktiskt åt att vi spelar i division 2 nästa år. Tabellen ljuger fan inte.

Patrik Ingelsten lovordades av alla inför säsongen men hans spelidé (finns det någon?) har visat sig knappt hålla till att besegra ett division 3 gäng i cupen. Hans energi under matcherna har dessutom dalat betänkligt och nu sitter han mest på bänken. Ibland stimmar han upp och busvisslar. Han kanske skulle ställa sig på ståplats istället? Nä, Mr Ingelsten. Ska det här gänget visa upp sig från sin bästa sida måste även du gå i bräschen. Ställ dig upp. Visa dig. Led ditt lag. Ge dom energi. Det här håller inte.

# # # # #

GM visade upp en banderoll under första halvlek där man undrade vem som bestämmer i Södra. Kanske kommer det ett klipp på sociala medier där man redogör för vem eller vilka som leder det sportsliga arbetet. För! Det är ett haveri just nu. Visa er. Berätta för oss. Vi ligger nästsist.

# # # # #

Superförvärvet från Skövde tränade för fullt igår men tog ingen plats i den 18-manna trupp till dagens match. Är han för dålig? Dåligt tränad? Attityd? Förklara gärna så vi vet.

# # # # #

Milian Sipos ska visa upp sig för IFK Värnamo. De ser något i den pöjken. Noll minuter idag. Noll minuter senast.

# # # # #

Två frilägen under andra halvlek borde naturligtvis gett åtminstone ett mål men icke.

# # # # #

I slutet av matchen fick gästerna från Onsala ställa upp sig på vår planhalva och bolla runt oss. Direkt pinsamt att se.

# # # # #

En seger på hemmaplan i år. En!

# # # # #

Linus Lyck kan göra mål. Sjätte fullträffen idag och alltid ett hot när han får läge.

# # # # #

Efter midsommar väntar Trollhättan på bortaplan. Finns det något som talar för poäng?

Lämna ett svar