Alla borde heta Marwan

0
261

Träningsmatcherna duggar tätt och efter tre kamper på Jordbron så blir det buss till Örebro och Behrn Arena imorgon. Ett litet genrep inför tävlingssäsongen som alltså bara är en vecka bort.

Med en så stor spelaromsättning är det naturligtvis nödvändigt med många matcher för att försöka få ihop en tajt startelva. Såhär långt känns det spännande men den där jokern saknas i truppen. Ikväll blev Marwan Baze klubbens tionde nyförvärv då han plitat på ett tvåårskontrakt och gör mittfältet än mer konkurrenskraftigt. Inga tvivel om att Marwan har potential att blomma ut ordentligt i rätt grön tröja. Bara att heta Marwan borde betyda en startplats. Alla borde heta Marwan.

# # #

Väldigt tyst kring Adam Ben Lamin. Det blev inte ens några rubriker på hans byte av tröjnummer från sexan till nitton. På gränsen till hockeynummer.

# # #

Kul att se Erik Johansson på planen igen. Visst, det är tidigt på säsongen men hans första halvlek mot Nordic United lovade gott.

# # #

Ingen Sebbe Crona i ÖSK imorgon meddelar Christian Järdler.

Matchstart kl 15:00 imorgon alltså. Verkligen en perfekt avsparkstid men är det någongång man kommer undan med det är väl i början på februari.

# # #

Pashang Abdulla k a n vara målskytten vi saknat de senaste säsongerna. Det trodde vi visserligen om Pep Beqaj också (nåja) men den här killen har (nästan) alltid gjort mycket mål. Han visste vad han gjorde när han sköt sönder oss i höstas.

# # #

Om mindre än en månad ska J-Södra välja fram en ny ordförande. Det är väldigt tyst kring det valet. Överlag är det väldigt tyst kring de viktigaste frågorna runt klubben. Vi får vänta in årsmötet den 8 mars och till alla er som är stolta medlemmar: Gå dit!

# # #

Jag vet vem jag hade gett kaptensbindeln.

# # #

Robban Gojani till Kalmar FF alltså. Ja jisses. Jag vet att vi inte kan blanda oss in i den typen av värvningar men jag hoppas innerligt att Junes Barny har ringt och tjatat på honom. Att vända hem till Jönköpings Södra ska alltid vara aktuellt och det finns något vackert att få vara med på en ny resa uppåt. Så nästa klubbyte Robban!

# # #

Bara inte Öster vinner Superettan.

Det får aldrig hända.

# # #

Edin & Bosko. Det trodde man inte efter slutet i GAIS. Och vi vet att han säkert rullar in nån boll mot oss i år. Edin alltså.

# # #

Hossin Lagoun måste vara den spelare som mest gått under radarn i vår klubb. Knappt några rader om honom när han fick ett korttidskontrakt och sen inga rader när han var kvar säsongen ut och naturligtvis inga rader när han lämnar klubben.
Finns han ens på riktigt? (Ja! Han är klar för Utsikten)

# # #

När kommer vår spanska härförare? Två spanska tränare men inga spelare!? Skandal.

# # #

Peter Gwargis väljer bort oss. Hör att han vill spela i allsvenskan. Varför kan man undra. Hans bästa stunder har ju varit i Superettan. Kom hit i sommar och lattja boll vettja.

Till sist.

Vi testar och kör en Matchchatt imorgon och ni hittar den under matchsidan.

Lämna ett svar