Nykomlingen väntar i andra matchen

0
147

Försäsongen rullar vidare och i match nr 2 väntar seriekollegan, tillika nykomlingen Skövde AIK. Spelplatsen är Jordbrovallen och vi hoppas att vårt spel kan nå lite högre höjder än det gjorde i säsongspremiären.

Stjärnsmällen nere i Värnamo har vi såklart glömt och nu vill vi se ett helt annat J-Södra. Framförallt att det finns lite spelglädje och entusiasm. Anfallsspelet har varit ett mörker sedan sensommaren ifjol och där måste vi hitta någon form av balans. Vi har spelarna och karaktärerna men vi har förbaskat svårt att skapa chanser.

Vi kan väl gissa att det är det som coach Jildefalk arbetar mest med. Den centrala linjen känns ju stark men än så länge har vi inte använt rätt nycklar.

Hemmapremiär och det ska bli kul att se våra nya spelare. Det lär väl inte bli spel för varken Löfkvist eller Maric men förhoppningsvis är det andra som förgyller Jordbrovallen.

Tobias Linderoths Skövde kvalade sig upp till Superettan och gör under lördagen sin första träningsmatch för året. Det har blivit en del tunga spelartapp för Skövde där seriekonkurrenten Västerås har visat sig ha en särskilt kärlek till gamla Skövde lirare. Bland nyförvärven hittar vi en gammal akademispelare i anfallaren Gustav Sahlin.

Länktipset

Kolla in tidigare möten mot Skövde AIK här

Vi syns på Jordbron imorgon!

JÖNKÖPINGS SÖDRA – SKÖVDE AIK
Avspark: 12:00
För er som inte har möjlighet att vara på plats kan se matchen på JP.se

Edit 21:30, Officiella sidan på Facebook plitade ner Jildefalks trupp till matchen:

Tom Amos
Felix Jakobsson
Daniel Strandsäter
Adam Ben Lamin
Sebastian Crona
Marcus Degerlund
Kevin Rodeblad Lowe
Malkolm Moenza
Adrian Edqvist
Fredric Fendrich
Junes Barny
Daniel Ljung
Robin Book
Erik Johansson
Edin Hamidovic
Arvid Eriksson
Emirhan Gecer
Oskar Sigurdsson
Granit Hana

Lämna ett svar