Est.2007

Målvaktslån från allsvenskan

J-Södras målvaktsjakt är över och det blir 21-åringen Felix Jakobsson som lånas in från IFK Norrköping. – I Felix får vi in en duktig ung målvakt med höga ambitioner, som vill uppåt i sin karriär. Han kommer att komplettera Frank på ett bra sätt och skapa en konkurrenssituation. Vi är tacksamma mot IFK Norrköping, som har gjort detta möjligt, säger Vetton Gramozi till J-Södras hemsida.

Felix kom till IFK Norrköping inför säsongen 2020 men har inte stått under några tävlingsmatcher. Ifjol blev det spel i norrettan med IF Sylvia och där stod Felix i 29 av 30 matcher.

Lånet gäller först och främst till sista juli.

– Det känns jättekul. Det har gått snabbt, men man är redan taggad på att träffa alla spelarna. Det känns som ett perfekt steg för mig. Jag är en modern målvakt, som har hyfsade fötter, säger Felix Jakobsson till klubbens hemsida.

Välkommen till Eleganterna, Felix!

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,129FansGilla
0FöljareFölj
900FöljareFölj

Senaste inläggen

Åttonde raka utan seger

Nio livlinor kvar

Bristande motivation

Blekt, blekare, blekast

%d bloggare gillar detta: