Elias Nordström flyttas upp till a-truppen

0
599

Mittfältaren Elias Nordström flyttas upp i a-laget meddelar idag Jönköpings Södra. Elias, som är född 2004, har tidigare tillhört U17-truppen. Han har tränat en del med a-truppen under våren och har imponerat så mycket att han nu flyttas upp permanent.

På J-Södras officiella hemsida uttalar sig chefstränaren Andreas Brännström:

– Elias har sedan förra sommaren haft en stark utveckling. Unga spelare pratar ofta om att få chansen, men i Elias fall har han inte fått någonting. Han har jobbat på målmedvetet och gjort det så bra att det här är ett naturligt nästa steg för honom. Vi är väldigt glada att han är med oss och nu ska vi jobba för att han blir en spelare som ännu yngre spelare kan ha som förebild.

Akademichef Sami Belay:

– Vi har gjort en del förändringar inom akademin den senaste tiden. Vi har inrättat en utvecklingsgrupp, för att skapa en brygga mellan akademi och a-lag. Där har Elias varit en spelare som har stuckit ut på ett fint sätt. Vi önskar Elias all lycka till framöver!

FAKTA: ELIAS NORDSTRÖM
Född: 2004-04-07
Moderklubb: Barnarps IF
I J-Södra sedan: 2017

Lämna ett svar