Örgryte väntar i Cupen

Tävlingssäsongen rullar vidare och på söndagseftermiddagen väntar Örgryte IS på konstgräset på Valhalla IP. Örgryte inledde gruppspelet med en 2-0 seger hemma mot Norrby och har en bra chans att få till en direkt avgörande match mot AIK i runda tre.

Match tre under 2019 för Eleganterna och en seger och en förlust inför söndagens match. Förlusten senast borta mot AIK var ändå i kategorin ”hedersamma” och kan man bygga vidare på det och framförallt börja skapa mera så kan det bli bra.

Matchstart kl 17:00.

Truppen mot ÖIS

Frank Pettersson (mv)
Oliver Ericsson Dorji (mv)
Philip Wiström
Joakim Karlsson
Erik Moberg
Tom Siwe
Max Watson
Alexander Jallow
Jesper Svensson
Fredric Fendrich
Sebastian Crona
Amir Al-Ammari
Enock Kwakwa
Fabio Gama
Daryl Smylie
Tommy Thelin
Benjamin Tannus
Jakob Orlov

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen