Kaptenen förlänger

Idag blev det officiellt att lagkaptenen Tommy Thelin stannar i J-Södra minst två år till. Thelin värvades till J-Södra mitt under pågående säsong 2007 från Åtvidaberg och har sedan dess varit J-Södra trogen. Totalt har Tommy spelat 311 tävlingsmatcher för J-Södra och har gjort 86 mål.
Från den officiella hemsidan:

Idag är Jönköpings Södra glada att presentera att Tommy Thelin förlänger sitt kontrakt med föreningen. Det har hela tiden varit Jönköpings Södras ambition att förlänga kontraktet med Tommy som nu sträcker sig över säsongerna 2018 och 2019.

Tommy representerar alla grundvärderingar i fotboll och är en mycket god förebild för idrottande ungdomar i bygden. Via sin ambition och lojalitet till föreningen har Tommy alltid bidragit till lagets bästa och han är en Jönköpings Södra ikon.

 

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen