Skyttekungen återvänder

Skyttekungen Fredrik Olsson värvas tillbaka till J-Södra och har kritat på ett kontrakt som sträcker sig över 2018. – Otroligt roligt och spännande att få förmånen att komma tillbaka till Jönköpings Södra IF. Hade två fantastiska år sist jag var här och ser fram emot att åter dra på mig den gröna tröjan, berättar Fredrik Olsson till den officiella hemsidan.
Fredrik Olsson spelade i J-Södra säsongerna 2014 och 2015 och gjorde på dessa säsonger hela 31 mål. När J-Södra tog steget upp till Allsvenskan valde Fredrik att lämna för spel i Halmstad där han ifjol gjorde 11 mål och fick vara med att föra upp ett lag till Allsvenskan igen.
I år har Fredrik Olsson spelat 11 matcher och stått för 3 mål. Comebacken i J-Södra kommer att ske med tröja nummer 10 och han är spelklar till lördagens match hemma mot Hammarby. Första träningen sker imorgon kl 10:15 på Odensberg.
Vi hälsar Fredrik välkommen tillbaka till Sveriges finaste klubb!
FAKTA: OLSSON
Född: 850204
Moderklubb: Mörrums GoIS
Tröjnr: 10
Spelade matcher i J-Södra: 57 serie 4 cup
Antal mål: 31 seriemål 1 cupmål

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen