Tappad seger på övertid igen mot Hammarby

0
631

Precis som fjolårets möte mot Hammarby blir det delad poäng och återigen kvitterar Hammarby på övertid. Det blev en dramatisk andra halvlek där Hammarby hade med sig 1-0 från den första men fick mittbacken Richard Magyar utvisad redan innan den första halvtimmen var spelad. Med dryga kvarten kvar kom det förlösande 1-1 målet genom Dzenis Kozica som med ett skott från distans fick se sitt andra mål för året leta sig in bakom Kristinsson i Hammarbymålet. Kort därefter gör Eric Ayuk sitt första mål i Södratröjan efter ett fint förarbete av Robert Gojani.
J-Södra hade chanser att punktera matchen men det skulle bli en kvitteringsboll för Hammarby istället. I den 92:a minuten gör Mats Solheim 2-2 efter hörna.
Hammarby – Jönköpings Södra 2-2 (1-0)
1-0 (18) Pa Dibba 1-1 (74) Dzenis Kozica 1-2 (77) Eric Ayuk 2-2 (91) Mats Solheim
Utvisning: Richard Magyar (26)
Publik: 20.386 på Tele 2 Arena
Domare: Kristoffer Karlsson, Höganäs
Anton Cajtoft – Stefan Karlsson, André Calisir, Joakim Karlsson, Tom Siwe (59) – Robert Gojani, Fredric Fendrich (62) – Jesper Svensson (59), Daryl Smylie, Tommy Thelin – Dzenis Kozica
Inhoppare: Jonathan Tamimi (59) Eric Ayuk (59) Christos Gravius (62)
Övriga: Francisco Mancilla, Alex Portillo, Sergio Calatayud, Stian Aasmundsen
Skott: 4-15 (2-4)
Skott på mål: 3-6 (2-2)
Hörnor: 1-8 (0-3)