Utan chans på Hisingen

J-Södra inledde cupens gruppspel med att förlora med stora siffror mot regerande svenska mästarna BK Häcken. Efter ett tidigt ledningsmål sprang hemmalaget ifrån i andra halvlek till slutsiffrorna 5-0 (1-0).

Att starta mot mästarna är naturligtvis den tuffaste uppgiften som fanns. J-Södra försökte och att det bara stod 1-0 i halvlek var en framgång. Det tidiga målet gav Häcken arbetsro och J-Södra hade inte många chanser framåt. Pashang Abdulla hadde några ”nästan” lägen och Marko Nikolic en boll några centimetrar utanför.

I andra halvlek blev det jobbigt för J-Södra. Man orkade helt enkelt inte hålla skärpan uppe och målen trillade in i strid ström. 2-0 och 3-0 kom med bara någon minut emellan och det kunde blivit mer än de fem mål som Häcken gjorde.

Södra hade kunnat spräcka nollan. Först var det Robin Book som hade en boll i överliggaren och i slutminuten hade Pashang Abdulla ett skott i stolpen.

Cupgrupppspelet går vidare nästa helg då vi möter Halmstads BK på Söndrums IP i Halmstad.

Matchfakta från matchen hittar ni här

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen