Tredje raka segern

0
518

Inför 500 åskådare kunde J-Södra besegra Akropolis med klara 4-1 efter 2-1 i paus. Det här var Eleganternas tredje raka seger och huxflux så är laget på en tredjeplats i den kolossalt jämna tabellen. Den här segern tillskrivs såklart alla fantastiska åskådare som äntligen fick bevittna en fotbollsmatch. Ren och skär kärlek.

En på förhand lurig match där man inte riktigt visste vad motståndare stod. J-Södra är i sina bästa stunder väldigt bra och när man har fått en helt annat anfallsspel så är man verkligen svårstoppade. Tre avslut på mål blev två i nät bakom Sebastian Selin i Akropolis mål under den första halvleken. Då hade vi också ett ypperligt läge att dra ifrån ytterligare när vi på övertid brände ett friläge och några kaoslägen efter det. 2-1 i halvtid var ändå bra med tanke på att Akropolis inte alls var ofarliga. Framförallt vaskade man fram sex hörnor och på en av dom blev det också ett mål, fram till 1-1.

I andra halvlek var det inget snack. J-Södra fick det viktiga 3-1 målet och vilket mål sen! Födelsedagsbarnet till äran, Moustafa Zeidan, sprang majestätiskt fram och när han hade siktat in sig sköt han in bollen stenhårt i krysset. Ett fantastiskt mål och där var det godnatt för gästerna.

Eric Omondi hann göra sitt andra mål för kvällen och han är sannerligen glödhet nu. Fem mål totalt och han och Adrian Edqvist har börjat leverera på allvar.

NOTERBART

## Äntligen, äntligen, äntligen. 500 åskådare på plats och plötsligt kom livet tillbaka. All kärlek till alla våra fans.

## Tredje segern i rad och tredje matchen i rad i målprotokollet för Eric Omondi. Nu har det äntligen lossnat.

## Robin Book!

## Vi fortsätter att släppa till oändligt många hörnor mot oss och det är just på hörna de får göra sitt mål. Kanske tur att det alltid finns saker att jobba på.

## Stora platsförändringar i tabellen som är väldigt, väldigt tajt. Det kommer dröja några omgångar till innan vi kan se vilka lag som kommer att tillhöra toppen, mitten och botten.

SAJTENTRION

3: Eric Omondi

2: Robin Book

1: Moustafa Zeidan

MATCHFAKTA

Jönköpings Södra – Akropolis 4-1 (2-1)

1-0 (11) Eric Omondi 1-1 (26) Nicklas Lindqvist 2-1 (30) Adrian Edqvist 3-1 (57) Moustafa Zeidan 4-1 (71) Eric Omondi

Varningar: JÖN: Perparim Beqaj (66)

Domare: Richard Sundell

Publik: 500

Laget:

Frank Pettersson – Jesper Svensson, Sebastian Crona, Marcus Degerlund, Daniel Strandsäter – Fredric Fendrich – Adrian Edqvist (63), Moustafa Zeidan, Robin Book (70), Marko Nikolic (35) – Eric Omondi (79)

Inhoppare: Daniel Ljung (35) Perparim Beqaj (63) Elias Nordström (79) Enoch Kwakwa (79)

Lämna ett svar