Öppet brev från Christer Persson

0
1650

Tack till er alla.

Efter tolv säsonger i Jönköpings Södra, sex säsonger som spelare och lika många som ledare, har det blivit dags att tacka för mig. Innan jag lämnar föreningen vill jag rikta ett stort och varmt tack till er alla. Tack för den kärlek ni visar föreningen i med och motgång, tack för ert hängivna engagemang och tack för allt det stöd ni från läktarplats gett spelare och ledare genom åren.

För mig är det ni supportrar, tillsammans med ideella krafter och spelartrupp som är föreningen. Ni har min största respekt och jag önskar er allt gott framöver. Tillsammans har vi upplevt mycket genom åren. Två starka minnen som jag alltid kommer att bära med mig är såklart avancemanget till Allsvenskan och premiären 2016 mot Kalmar borta.

Jag är stolt och tacksam över att ha representerat Jönköpings Södra. I alla mina arbetsuppgifter har jag alltid försökt agera utifrån föreningens bästa.

Jönköpings Södra kommer alltid ha en stor plats i mitt fotbollshjärta.

Christer Persson

Lämna ett svar