Matchtruppen mot Hudiksvall

0
1651

Morgondagens cupmatch spelas mot division 2 laget Hudiksvalls FF som toppar sin serie. J-Södra tränade hemma i förmiddags och sedan väntade en bussresa upp till Hudiksvall. Tommy Thelin, Fredric Fendrich, Erik Moberg och Jakob Orlov kommer inte att spela cupmatchen.
Andreas Brännström funderar som bäst när det gäller att plocka ut sin första grönvita elva. Cupmatch där ett gruppspel under försäsongen ligger i potten. J-Södra ska naturligtvis besegra ett division 2 lag alla dagar i veckan men… större under har skett. När flera rutinerade spelare saknas så öppnas chanser för de yngre spelarna att kanske spela till sig en ordinarie plats inom en snar framtid. Vi hoppas att de vågar ta för sig!
Hudiksvall toppar som sagt division 2 norrland, två pinnar före Piteå. I helgen besegrade man fyran Ytterhogdal med 3-2 sedan skyttekungen Andreas Smedbakken satte två mål och är nu uppe i totalt elva fullträffar.
MATCHGUIDEN
Svenska Cupen omgång 2
Hudiksvalls Förenade FF – Jönköpings Södra IF
Onsdagen den 22 augusti
Avspark: 18:30
Glysis Sparbanken Arena, Hudiksvall
Domare: Arian Chalak
TRUPPEN
1 Frank Pettersson (mv)
3 Tom Siwe
4 Max Watson
5 Fredric Fendrich
6 Fredrik Olsson
8 Joakim Karlsson
12 Jesper Svensson
13 Carljohan Eriksson (mv)
14 Axel Lindahl
15 Adam Gemheden
17 Daryl Smylie
18 Pavle Vagic
19 Alexander Jallow
22 Sebastian Crona
24 Amir Al-Ammari
27 Lukas Eek
29 Benjamin Tannus
30 Ahmad Gero

Lämna ett svar