Inse allvaret innan det är försent

0
3067

Vad är det som håller på att hända? Efter ännu en förlust inför hemmapubliken kommer krisen närmare och närmare och den gör det när vi ska vara som bäst. Det var nu spelet skulle lyfta. Det har blivit precis tvärtom.
Pinsamma 1-3 mot seriejumbon var inte det vi behövde nu. Förutom ett tafatt spel så drog vi på oss två röda kort och trots att Mr Klitte inte hade sin bästa kväll (han heller) så kan vi inte skylla bort torsken på honom. Vi var helt enkelt för dåliga. Alldeles för många felbeslut. Alldeles för många gestikuleringar. Alldeles för mycket fokus på domslut (när har det ändrat ett domslut).
Daryl Smylie drog på sig två gula kort innan paus och jag vet inte vilket som är bäst. Smylie på planen (för han spelar varje match oavsett prestation) är allt annat än bra. Oinspirerad och fokuserar bara på domslut. Sen när började vi med det?
Jesper Svensson hann vara inne en kortis innan han började veva med armarna och oavsett hur det träffade så är det ju en jävligt onödig rörelse. Och i det läget. Återigen. Sånt här hände aldrig under JT eran. Nu är det plötsligt okej igen. Vad fan är det med er?
Har Christer Persson modet att gå emot gruppen? Vem bestämmer? Vem lyssnar? Just nu är det spretigt lag där alla spelar för sig själva. Laget före jaget. Enkla regler blir plötsligt gigantiskt svåra att hålla sig till. Hur kan det komma sig?
Två man mindre större delen av andra halvlek men man utnyttjar inte sitt tredje byte förrän i minut 88. Hur tänkte man där? Och varför slänger man inte in en anfallare när vi ändå fick in en reducering?
# # #
Tyvärr för Fredrik Olsson. Hans dagar i klubben måste vara räknade om han inte ens är aktuell för ett inhopp idag.
# # #
”Thelinfotbollen” gör verkligen succé nu. Jag kanske är dum i huvudet men jag förstår verkligen inte hur vi vill spela fotboll. Runt, runt, runt och hoppas att Orlov får en tå på bollen? Ikväll gick det inte ens runt.
# # #
Stackars Pavle. Ingen lätt uppgift idag och utbytt efter paus. Precis som Tannus har de yngre spelarna inte mycket att sätta emot när vi ska göra förändringar. Där är vi lättlästa. Yngst går först av planen. Alltid.
# # #
Och var är Kraft Karlsson?
# # #
En seger på Vallen i år. Inte undra på att hemmasnittet snart är under 2000 åskådare. Vi vinner inte. Vi gör sällan mål och vi skapar knappt några chanser. Bra reklam helt enkelt.
# # #
Inse allvaret innan det är försent. Vi är inte bättre än vad vi prestera på planen. Just nu ett bottenlag i Superettan. Det är fler elefanter än oss som gått resan från allsvenskan till division 1 på ett år. Spelarna har redan fått bort en tränare men med facit i hand så är vi på samma låga nivå som i början av säsongen. Varför?
# # #
Det finns en del av J-Södra vi kan vara stolta över och det är Green Machine. De är bäst match efter match men de är jävligt ensamma om det. När ska ni spelare visa samma kärlek, samma vilja, samma passion som dom?
Till sist.
Vi lever för Jönköpings Södra. Tro inget annat. Vi kräver ett gott jobb i den finaste av tröjor. Idag är det många som inte gör det jobbet. Det är enkelt att lösa. Just do it.
 

Lämna ett svar