Förlustsviten fortsätter

Det såg länge ut att sluta mållöst i kvällens bortamöte mot Athletic Eskilstuna på Tunavallen men hemmalagets sista anfall gav en blytung förlust för J-Södra.
Det vill sig verkligen inte för J-Södra den här säsongen. Ett 0-0 resultat hade vi gärna köpt innan matchen och alla på planen räknande nog in ett oavgjort resultat när klockan tickade upp mot 93 minuter. Mot ett väl samlat Södra kunde inhopparen och tillika skyttekungen Samuel Nnamani nicka in matchens enda mål bakom Frank Pettersson. Frank som är på bollen men kan inte hindra den att rulla in.
7-1 favör i hörnstatistiken hjälpte föga denna kväll. Återigen gör vi en bra bortamatch och vi möter ett topplag men vi har verkligen inte marginalerna med oss. Det här var fjärde raka förlusten, samtliga efter omstarten av serien. Goda råd är dyra och efter den nittonde omgången kan vi vara på negativ kvalplats.
Matchstatistik hittar ni här

Kommentera

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

spot_imgspot_img

Related Articles

Följ oss!

0FansGilla
0FöljareFölj
877FöljareFölj

Senaste inläggen