Truppen mot Kalmar FF

0
686

Kalmar FF väntar borta för J-Södra imorgon. Matchen spelas på ute på Gastens IP och matchstart är kl 13:00. Noterbart att det senaste nyförvärvet Marcus Johansson finns med i truppen. Tommy Thelin (sjuk), Alexander Jallow (känning), Sebastian Crona (sjuk) och Peter Gwargis (känning) saknas och sedan tidigare är Erik Moberg, Jocke Karlsson, Anton Cajtoft, Marcus Tegebäck och Arni Vilhjalmsson borta. Jocke Karlsson och Arni Vilhjalmsson är i full träning igen men ej redo för matchspel.
MATCHGUIDEN
Kalmar FF – Jönköping Södra
Lördagen den 10 mars
Avspark: 13:00
Gastens IP, Kalmar
TV: ingen sändning
Truppen 
1 Frank Pettersson
2 Marcus Johansson
3 Tom Siwe
4 Max Watson
5 Fredric Fendrich
6 Fredrik Olsson
10 Jakob Orlov
12 Jesper Svensson
13 Carljohan Eriksson
14 Axel Lindahl
16 Adam Fägerhag
17 Daryl Smylie
20 Anton Liljenbäck
24 Amir Al Ammari
27 Lukas Eek
29 Benjamin Tannus
30 Ahmad Gero
Alex Petrovic

Lämna ett svar