Lagbygget fortsätter – Två nya spelare klara

0
3417

J-Södra presenterade idag två nya pusselbitar till lagbygget för nästa års trupp. Målvakten Carljohan Eriksson och mittbacken Anton Liljenbäck är de två nya spelarna som idag presenterades på en presskonferens uppe i Elmiahallen.
Målvakten Carljohan Eriksson är 22 år kommer närmast från Helsingfors IFK där han spelat sedan 2015. ”I Carljohan får vi en talangfull målvakt som kan utvecklas och ta nästa steg i vår miljö”, säger Christer Persson från ledarstaben till den officiella hemsidan. Kontraktet med Eriksson gäller för 2018.
Nyförvärv nummer två för dagen är mittbacken Anton Liljenbäck. Anton har spelat för Varbergs BoIS de två senaste åren där det blivit 58 matcher från start av 60 möjliga. I år blev det också tre mål och en framspelning.
”En mittback som är mycket följsam i sitt försvarsspel och bekväm med bollen. Dessutom spelskicklig med både höger och vänster fot”, summerar Christer om Anton till den officiella hemsidan. Kontraktet med Anton är skrivet som 1+2 år.
Båda spelarna finns redan på plats och tränar med laget.
FAKTA: CARLJOHAN ERIKSSON
Född: 1995-04-25
Moderklubb: Helsingfors FK
Senaste klubb: Helsingfors IFK 2015-17 i högsta finska ligan, totalt 56 matcher. 

FAKTA: ANTON LILJENBÄCK
Född: 1995-02-21
Moderklubb: Kinna IF
Senaste klubb: Varbergs BoIS 2015-17 i Superettan, totalt 77 matcher.

Lämna ett svar