J-Södra fortsätter att värva

Idag återsamlades Eleganterna uppe i Elmiahallen och samtidigt som det presenterades ännu ett nyförvärv, nämligen Amir Al-Ammari. 20-åringen har under den här säsongen spelat i division 1 för Husqvarna FF och har tidigare spelat i danska Bröndby. Vi kommer också ihåg att han fanns med och tränade med oss under hösten 2016 och spelade också någon match med J-Södra 2.
Christer Persson:
Amir tränade och spelade i Södra II under hösten 2016. Vi har sedan dess följt honom nära i Husqvarna FF där han haft en fin utveckling under året. Amir är en välskolad, flexibel spelare med fin passningsfot och en bra spelförståelse. Det känns bra att förstärka den lokala förankringen i truppen med ytterligare en spelare från bygden.
Under året blev det alltså spel i division 1 och HFF och det blev sju mål framåt för Amir från sin mittfältsposition på totalt 24 matcher (varav 3 inhopp).
Kontraktet med J-Södra gäller fram till 2020.
Välkommen till Eleganterna, Amir!
FAKTA: AMIR AL-AMMARI
Född: 1997-02-05
Moderklubb: IFK Öxnehaga
Övriga klubbar: Husqvarna FF, Bröndby
(Citat och bild från jonkopingssodra.se)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen