Västerås vände och vann

J-Södra förlorade eftermiddagens match trots en tidig 0-1 ledning. Västerås kunde kvittera innan paus och i andra halvlek kom också segermålet genom Brian Span. Moustafa Zeidan bommade en straff och trots spelövertag och chanser kammade vi noll.

Adrian Edqvist satte dit ledningsbollen innan klockan hade nått tjugo minuter. Danne Strandsäter låg bakom målet och Adrians avslut var kliniskt och utan chans för VSK-målvakten Anton Fagerström.

Innan halvtid kunde hemmalaget kvittera efter en hörna där vi återigen är väldigt passiva.

I andra halvlek fick Södra chansen att ta ledningen via en straffspark men målvakten räddade Moustafa Zeidans något svaga straff, dessutom i perfekt målvaktshöjd…

Brian Span skulle bli dagens hemmahjälte när han utan större bevakning kunde raka in 2-1 målet innan timmen var spelad.

Några större kvitteringsmöjligheter kunde vi inte spela oss till och trots bollinnehavet så kunde VSK ganska bekvämt hålla undan till tre poäng.