Est.2007

U21: Förlust i premiären

J-Södra spelade sin första match för säsongen i U21 Allsvenskan när man mötte Falkenberg på Jordbrovallen. Gästerna vann matchen med 1-2 efter en 0-1 ledning i paus. J-Södras mål gjordes av inhopparen Erik Johansson.

Matchfakta:

Jönköpings Södra – Falkenberg 1-2 (0-1)

0-1 (7) Karl Söderström 0-2 (51) Axel Norén 1-2 (84) Erik Johansson

Laget:

Felix Jakobsson – Elias Gustafson, Adam Ben Lamin, Kevin Rodeblad Lowe, Daniel Strandsäter – Enoch Kwakwa – Elias Nordström, Anton Thorsson, Arvid Eriksson, Adrian Edqvist – Granit Hana

Avbytare:

Oskar Sigurdsson, Ademir Jukovic, Mubarik Mohamed, Alexander Jacobsson, Erik Johansson, Axel Rapp, Noah Nylander (mv)

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

1. Tack vilken service. Jag var på Jordbrovallen. Det är svårt att veta vilka som är på plan. Många kände jag förstås. Tror du det är möjligt att lägga ut nummer och namn på grabbarna inför matcherna? De spelade fin fotboll på plan . Sen är det Södras dilemma med fasta situationer. Och svårt att ta tidiga avslut innan försvar är samlat.
    Falkenberg hade inte många anfall men kom till farliga avslut. Vi vet om det och får träna.

2. Nr 5 kom in i halvlek och visade fina takter. Den grabben med lite ålder och muskler blir intressant.