Tappad seger på övertid igen mot Hammarby

Precis som fjolårets möte mot Hammarby blir det delad poäng och återigen kvitterar Hammarby på övertid. Det blev en dramatisk andra halvlek där Hammarby hade med sig 1-0 från den första men fick mittbacken Richard Magyar utvisad redan innan den första halvtimmen var spelad. Med dryga kvarten kvar kom det förlösande 1-1 målet genom Dzenis Kozica som med ett skott från distans fick se sitt andra mål för året leta sig in bakom Kristinsson i Hammarbymålet. Kort därefter gör Eric Ayuk sitt första mål i Södratröjan efter ett fint förarbete av Robert Gojani.
J-Södra hade chanser att punktera matchen men det skulle bli en kvitteringsboll för Hammarby istället. I den 92:a minuten gör Mats Solheim 2-2 efter hörna.
Hammarby – Jönköpings Södra 2-2 (1-0)
1-0 (18) Pa Dibba 1-1 (74) Dzenis Kozica 1-2 (77) Eric Ayuk 2-2 (91) Mats Solheim
Utvisning: Richard Magyar (26)
Publik: 20.386 på Tele 2 Arena
Domare: Kristoffer Karlsson, Höganäs
Anton Cajtoft – Stefan Karlsson, André Calisir, Joakim Karlsson, Tom Siwe (59) – Robert Gojani, Fredric Fendrich (62) – Jesper Svensson (59), Daryl Smylie, Tommy Thelin – Dzenis Kozica
Inhoppare: Jonathan Tamimi (59) Eric Ayuk (59) Christos Gravius (62)
Övriga: Francisco Mancilla, Alex Portillo, Sergio Calatayud, Stian Aasmundsen
Skott: 4-15 (2-4)
Skott på mål: 3-6 (2-2)
Hörnor: 1-8 (0-3)