Seger i säsongspremiären

J-Södra besegrade i eftermiddag Husqvarna FF i säsongens första träningsmatch. Efter en mållös första halvlek kunde Eleganterna gå ifrån under den andra halvleken och till slut vinna matchen med 2-0.
1-0 sköt provspelande Adam Egnell in direkt på frispark och dryga kvarten senare stötte Axel Lindahl in bollen efter en elegant framspelning av Peter Gwargis.
J-Södra kunde gjort några fler mål men lite skärpa men som första matchen för säsongen så var det en helt okej insats. Försvarsmässigt ställdes man inte på några större hot. J-Södra bytte samtliga spelare och det var bara tredjemålvakten Pontus Wik som inte spelade. Tommy Thelin fick kliva av redan efter en halvtimmes spel men det ska inte vara någon större fara för kapten Thelin.
Axel Lindahl stod för ett piggt inhopp och vaskade fram en hel del chanser, framförallt i första halvlek. Peter Gwargis och Amir Al-Ammari gjorde också en fin debut i sin nya klubb.
902 åskådare fanns på plats i Elmiahallen.
Husqvarna – Jönköpings Södra 0-2 (0-0)
0-1 (60) Adam Egnell 0-2 (74) Axel Lindahl
Publik: 902 i Elmiahallen
Domare: Anti Kanerva, Olofstorp
Frank Pettersson (46 C Eriksson) – Tom Siwe (57 A Petrovic), Max Watson (46 L Eek), Anton Liljenbäck (68 E Moberg) – Jesper Svensson (57 B Tannus), Fredric Fendrich (57 P Gwargis), Amir Al-Ammari (57 A Fägerhag), Alexander Jallow (43 A Egnell) – Tommy Thelin (30 A Lindahl), Daryl Smylie (46 A Gero), Fredrik Olsson (45 J Stevens ut 81 A Al-Ammari)