Genomgången vecka 19/20

Här går vi igenom hur det har gått för våra lag i Ungdom Elit upp till A-lag i veckan som varit. Vi blickar även framemot veckan som kommer och ser var, när och mot vilket motstånd våra lag ska spela mot.

Vecka 19

A-lag

På söndagen spelade våra grönvita eleganter 8 omgången i Allsvenskan på Idrottsparken mot GIF Sundsvall. Matchen slutade 0-0.

J-Södra 2

Det blev förlust med 3-1 efter 2-0 i halvtid mot Halmstad BK på måndagen på Örjans Vall i 7 omgången i U21 Allsvensksn Södra. Målskytt var Alexander Jallow.

U17

Laget förlorade med 1-2 efter 0-1 i halvtid mot Örebro SK på Jordbrovallen på lördagen i 7 omgången i Allsvenskan Södra. Målskytt var Fabian Kryeziu.

U16

På fredagen spelade man Åttondelsfinal i DM på Junebäcksvallen mot IFK Oskarshamn och det blev seger med 6-0 efter 2-0 i halvtid. Målskyttar för vårt lag var William Neth 2, Sem Estifanos, Alberto Habib, Melvin Appelberg och Mattias Ryttman.

Laget spelade 6 omgången i Nationell Grupp 3 under söndagen på Jordbrovallen mot Enköping SK. Slutresultat blev seger med 6-1 efter 2-0 i halvtid och målen gjordes av Alberto Habib 2,  William Nerh 2, Melvin Appelberg och Jakob Kebede.

U15

Laget spelade på onsdagen 2 omgången i DM på Slättens IP mot Habo IF och det blev vinst med 5-0 efter 4-0 i halvtid. Målen gjordes av Adam Wikander 3, Max Ulfhager och Hugo Lyck.

Man spelade 3 omgången i P16 Elit Småland på lördagen på Jordbrovallen mot Växjö Norra IF och det blev förlust med 2-6 efter 1-5 i halvtid. Målskyttarna var Hugo Lyck och Ramell Hourmz.

Vecka 20

A-lag

Vårt representationslag spelar 9 omgången i Allsvenskan på torsdagen mot Djurgårdens IF på Stadsparksvallen och avsparken är 19.00.

J-Södra 2

Vårt lag spelar sextondelsfinal i Hyundai Cup mot IK Tord A (Div 3) på måndagen på Jordbrovallen och matchstart är 19.00.

U17

Match på söndagen i 8 omgången i Allsvenskan Södra mot IF Elfsborg på Borås Arena och avsparken är 14.00.

U16

Match mot Karlstad BK på lördagen i 7 omgången i Nationell Grupp 3 på Våxnäs IP och matchen börjar 14.00.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: