Den nya staben

Imorgon börjar allvaret igen när a-truppen sätter igång säsongen på riktigt. Lagom till detta blev det under dagen officiellt med den nya tränarstaben kring vårt a-lag. Chefstränaren Patric Jildefalk får våra akademitränare vid sin sida, Mustafa Ismail och Sreten Kenic.

Det blev ingen superskräll att J-Södra tittade internt när man skulle rekrytera komplement till sin chefstränare. Att värva fler heltidstjänster var nog inte aktuellt och med två så spännande namn internt så är det helt rätt att ge dom ännu mer förtroende.

Troligtvis har vi den yngsta tränartrion i hela serien och jag tror inte vi har haft så unga a-lagstränare tidigare, alla tre är födda 1986.

Patric Jildefalk är chefstränare och får nu två hungriga och välutbildade tränare vid sin sida. Mustafa Ismail skötte P17 laget ifjol och tar i år över P19 laget samt blir assisterande tränare. Ismail har tidigare bla varit i Chelseas akademi och varit huvudtränare i division 2 med Karlslund.

Sreten Kenic är utbildad inom videoanalys och matchanalys och talar totalt sju språk. Han har arbetat i USA och har fått sin fotbollsutbildning i Serbien. Sreten kommer att vara assisterande tränare och analytiker.

J-Södras ledarstab 2021

Chefstränare: Patric Jildefalk
Assisterande tränare: Mustafa Ismail
Assisterande tränare/analytiker: Sreten Kenic
Målvaktstränare: Frank Pettersson
Materialansvarig: Kjell Lorshag
Individuell fystränare: Julian de Groot
Fysioterapeut: Christoffer Holmgren
Läkare: Lars-Göran Hassel

Jimmy Höglund
Chefredaktör

Vad tycker du?

Kommentera

Relaterade artiklar

Seger i Borås

J-Södra besegrade seriekollegan Norrby IF i dagens träningsmatch med 2-0 efter mål av Elias Nordström och Perparim Beqaj. - Jag vill se ännu mer...

”Jag är en snabb spelare som gillar att utmana”

I fredags smällde J-Södra in sitt femte nyförvärv för säsongen och det landade i Adrian Edqvist. 21-åriga Edqvist fanns på planen när vi blev...

Adrian Edqvist klar för Eleganterna

J-Södra presenterade idag sitt femte nyförvärv inför säsongen 2021. 21-åriga Adrian Edqvist har kritat på ett treårsavtal och kommer närmast från spel med Kalmar...

Följ oss

2,135FansGilla
213FöljareFölj
732FöljareFölj

Senaste nyheterna