söndag, oktober 17, 2021
spot_img

Andreas Brännström ny tränare i Jönköpings Södra

J-Södra har gjort klart med Andreas Brännström som ny chefstränare med omedelbar verkan. Andreas gör sitt första träningspass med laget imorgon måndag och kontraktet är skrivet på 2+2 år.

Pressmeddelandet från Jönköpings Södra:

”I Jönköpings Södras långsiktiga arbete att nå sina sportsliga och kvalitativa mål, har klubben i dag skrivit ett 2+2 års avtal med Andreas Brännström som ny huvudtränare.

Med utgångsläge av klubbens nuvarande position i Superettan har styrelsen i dialog med Andreas Jankevics och Christer Persson beslutat att tillsätta Andreas Brännström per omgående. Andreas Brännström övertar huvudtränaransvaret fr.o.m. måndagen den 20 augusti. Christer Persson fortsätter sin tidigare roll som assisterande tränare och Stefan Jörgensson återgår till sin tidigare roll i akademiorganisationen.”

42-årige Andreas Brännström vann Superettan ifjol med Dalkurd men blev inte kvar i klubben. Tidigare har Andreas tränat Sirius, AFC United och Hammarby U21. Som spelare har han representerat Brommapojkarna, Sirius, Café Opera och Enköping.

Välkommen till den finaste klubben, Andreas!

Jimmy Höglund
Chefredaktör

Vad tycker du?

Kommentera

Relaterade artiklar

Följ oss

0FansGilla
0FöljareFölj
768FöljareFölj

Senaste nyheterna

Uddlöst och hopplöst

Statistik efter omgång 19

Vi räcker inte till

Statistik efter omgång 18

Seger på ”Nya” Vallen