Nollade i Borås

J-Södra stod för en tämligen blek insats under måndagskvällen då man blev nollade mot Norrby IF. Hemmalaget vann med 2-0 efter 1-0 i paus. J-Södra kom inte upp i någon nivå och hade väldigt svårt att skapa ordentliga chanser framför Anton Cajtoft i Norrbymålet. I andra halvlek hade laget noll avslut på mål…

Nere på jorden igen. Efter hybrisen senast är vi tillbaka på ruta ett. Det var blekt. Det var framförallt oerhört slarvigt. Återigen visar vi hur sårbara vi är på fasta situationer. Mak Lind och hans Norrby lassade in bollar i vårt straffområde och det blev nästan alltid farligt. Båda Norrbys mål kommer efter just fasta situationer, det första efter hörna och det andra efter ett långt inkast. Alla våra insläppta mål har alltså kommit efter just fasta situationer…

Anfallsspelet gick inte att känna igen. Vi fick å andra sidan inte samma utrymme som i premiären. Norrby spelade smart och gav oss inte många lägen. Framförallt är vi fortfarande väldigt kladdiga när vi kommer till chanser. Våga prova skott!

Noll avslut på mål i andra halvlek säger väl det mesta. Anton Cajtofts första nolla i Norrbytröjan och han fick åtminstone göra en svettig räddning i andra halvlek när Marko Nikolic hade läget.

Patric Jildefalk försökte väcka laget och gjorde alla sina fem byten men det gav ingen effekt alls.

Blek och åter blekt. Det krävs ett hårdare och mer fokuserat jobb i fortsättningen.