Inte nära mot Häcken

J-Södra kammade noll på konstgräset på Bravida Arena mot Häcken under onsdagskvällen. Efter 2-0 i paus kunde hemmalaget nästan punktera tillställningen med ett snabbt 3-0 mål i inledningen av andra halvlek. J-Södra försökte men när reduceringen väl kom stod klockan redan på 90 minuter.
Pawel Cibicki stod för målet efter att ha slagit in sin egen straffretur. Det var Pawels femte mål för säsongen. Daryl Smylie och André Calisir drog på sig gula kort och det betyder att Smylie missar söndagens bortamatch mot IF Elfsborg.
Häcken – Jönköpings Södra 3-1 (2-0)
1-0 (16) Kari Arkivuo 2-0 (31) Samuel Gustafsson 3-0 (47) Alexander Jeremejeff 3-1 (90) Pawel Cibicki
Varningar: BKH: Emil Wahlström, Mohammed Abubakari  JÖN: Daryl Smylie, André Calisir
Publik: 2.513 på Bravida Arena
Domare: Glenn Nyberg, Borlänge
Damir Mehic – Tom Siwe, André Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev – Fredric Fendrich (55), Stian Aasmundsen (55) – Dzenis Kozica (54), Daryl Smylie, Tommy Thelin – Pawel Cibicki
Inhoppare: Moses Ogbu (54) Jesper Svensson (55) Liridon Silka (55)
Övriga: Bence Verebelyi, Jonathan Tamimi, Tobias Nilsson, Alex Portillo
Bollinnehav: 46-54 (42-58)
Skott: 12-12 (5-6)
Skott på mål: 6-7 (4-5)